Samen gaan we de uitdaging aan!

 

Sponsormogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden om Stichting Team Doetinchem te steunen. Niet alleen uw financiële steun, in de vorm van een geldelijke bijdrage, maar ook alle steun in de vorm van materialen of anders is van harte welkom! Wij staan open voor suggesties, ook als het gaat om tegenprestaties voor onze sponsoren. Wij komen graag met u in gesprek.

Wij willen zoveel mogelijk geld ophalen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Als dit u, net als ons, aanspreekt dan vragen wij u om ons team te ondersteunen. Dit kan door een donatie over te maken op ons rekeningnummer die aan ons team is verbonden: NL03 ABNA 0486 2847 86, onder vermelding van ‘Donatie Roparun 2017’ of via de donatie-module op deze site.

Ook hebben we diverse sponsorpakketten. Deze kunt u hier terugvinden.

Het is voor iedereen mogelijk om via alle teamleden, loten te kopen voor € 2,50 per stuk. Daarbij sponsort u niet alleen, maar maakt u ook kans op zeer aantrekkelijke prijzen (660!), met als hoofdprijs: 2 x Mercedes-Benz A180 Blue Efficiency. Vraag bij één van onze teamleden naar de loten. 

Stichting Team Doetinchem stelt zich mede als doel dat een deel van de door Team Doetinchem gegenereerde opbrengsten regionaal worden besteed in het gedachtegoed van de Roparun!

Heeft u nog vragen of wilt u overleggen, mailt u dan met onze sponsor-commissie

Kunnen wij op uw steun rekenen?  

 
Opbellen
E-mail
Info